Napjainkban már nagyon fontos feladat a gazdaság hátterében tevékenykedő szállítmányozó illetve raktározó cégek működésének segítése. Mivel a növekvő társadalom, folyamatosan növekvő igényeket követel, ezáltal az áruházakat napi szinten szükséges ellátni termékekkel valamint árucikkekkel. A logisztika kifejezés ezt foglalja magába. A logisztika a görög logosz szóból származik, jelentése értelem, számítás, tervezés, ok. Ahhoz hogy e vállalatok el tudják látni a nagyobb megrendelőket termékekkel, raktárra van szükségük, ami bizony költségekkel jár. A költséghatékonyság érdekében kell nekik a segítség.


Rendezze be Ön is költséghatékonyan raktárhelységét! A folyamatosan bővülő választék megköveteli a raktárhelyiségek bővítését is. Ám létezik viszont egy olyan alternatíva, mely megkíméli a raktározó vállalatok pénztárcáját és mindenki jól is jár. Ez pedig maga a horizontális raktározás. E kialakítás nagyon fontos szempont annak érdekében, hogy minél hatékonyabban ki lehessen használni egy raktár belső területét. Ahhoz, hogy e módszer kivitelezhető legyen magas belmagasságra és természetesen minőségi polcrendszerekre van szükség.

Ha már polc, akkor kiváló színvonalú és minőségi polcokra illetve polcrendszerekre lesz szükség. Nem csak a terhelhetőségen van a hangsúly, de a mobilitáson is. A kettő egyensúlyát nem könnyű, de annál fontosabb megtalálni, hisz ezen múlik az áruk megfelelő tárolása. Mivel napi szinten cserélődnek és csoportosulnak át az áruk, e polcrendszereknek gördülékenyeknek kell lenniük. Ez nem csak szállítmányozóknak vagy raktározóknak, de a kereskedelemben aktívan résztvevő áruházaknak és kisebb boltoknak is elengedhetetlen része kell, hogy legyen. Ahhoz, hogy tárolóterületét maximalizálja, illetve a leghatékonyabban kihasználja, nincs más hátra csak igényeinek felmérése egy logisztikai szakemberrel. Ő kedvező szolgáltatási díj ellenében segítséget fog nyújtani Önnek az áruelhelyezés megtervezésében és az igényeknek legmegfelelőbb teherbírással, mobilitással és gördülékenységgel rendelkező polcrendszerek kiválasztásában.